Rólam

ÜDVÖZÖLLEK!

 profilkep.jpg

Hutter Bernadett szociális szervező, önismereti tréner, reiki terapeuta vagyok.

Lelki tanácsadással, önismeret fejlesztéssel, reiki kezelésekkel foglalkozom. A szakmaiság mellett fontosnak tartom a kliens érzelmi állapotába való belehelyezkedni tudást, az intuitív hozzáállást, szemléletet ezzel is segítvén a segítő folyamat előrehaladását.

Életminőségünkben a változás akkor lesz nem csak átmeneti, ha az új nézőpontok, gondolkodási sémák beépülnek a személyiségbe. Aki elszánta magát arra, hogy tántoríthatatlanul elindul és halad az önismeret rögös útján – és nem instant megoldást keres – ő fejlődni szeretne. A fejlődésben pedig benne van, hogy bárhova juthatok. A fejlődés célja az önazonosság, és ennek megfelelően egy teljesebb, sikeresebb élet kialakítása az élet minden területén.

Hitvallásom, hogy az ember akkor képes teljes életet élni, ha megismeri önmagát, fejlődik a személyisége. Az önismereti úton haladva egyre szorosabban képes fogni élete gyeplőjét, miközben egy transzformáció által új ember születik. Saját filozófiám kialakulását nagyban befolyásolta az a 19 év szakmai tapasztalat, ahogyan az emberek viselkedését, megnyilvánulásait, reakcióit figyeltem, tanulmányoztam.

Tevékenységem nem minősül gyógyító tevékenységnek! Pszichoterápiát nem végzek!

Akkor vagyok önmagam, amikor elfojtások nélkül, másoknak való megfelelés nélkül, az igazi vágyaim megélése (nem anyukám, nem apukám, nem a környezet vágyai, elvárásai) által tudom élni a mindennapokat. Ezekre a vágyakra és az ezekből fakadó örömökre általában nem vagyunk tudatosak, vagy a félelmeink visszatartanak vissza bennünket, vagy leszoktatott minket a neveltetés, a társadalom, korábbi tapasztalataink róluk. A tudattalanság, az elfojtások, a félelmek megakadásokat eredményeznek életünk bármely vagy összes területén. Az elfojtásokra és félelmekre sem vagyunk sokszor tudatosak. Ezen félelmek és elfojtások megvilágításával és tudatosításával el tud indulni egy folyamat a teljesebb élet felé. Ehhez ismernünk kell a külvilágra, konfliktusos helyzetekre adott gondolati és érzelmi reakcióink okát. De nem szükséges oldani, vagy a korábbi rosszat pozitívra cserélni.

Nőként pedig tudnunk, értenünk és éreznünk kell, hogy minden amire szükségünk van, ott van bennünk.

Ebben tudok segíteni, hogy mindenki megtalálja önmagában azt, ami által soha többé nincs szüksége senkire, bármit is hoz az élet. Ahol már természetessé válik napi szinten az örömök megélése, a boldog és harmonikus párkapcsolat, az éltető hivatás.

Ez mindenkiben ott van, csak felszínre kell tudni hozni. Ezáltal, úgymond a lelkünk mélyére való utazással, a NŐISÉGÜNK tudatosításával. És válnak okafogyottá a különböző workshopok, tréningek, oldások és a rájuk kidobott súlyos tízezrek.

Amit nem kínálok:

Nem kínálok blokkoldásokat. Annyi blokkot felhalmoztunk életeinkben, hogy egy élet is kevés lenne mindnek a kioldásához.

Nem kínálok rózsaszín felhőn ücsörgős további életet.

Az élet mindig hoz nehézségeket, apró bosszúságokat. Az igazi önismeret, az igazi spiritualitás nem ezek elfojtása, beletörődés, vagy tudomásul nem vétele. Az igazi spirituális az, amikor ellenállás nélkül be tudom fogadni amit az élet hoz. Akár pozitív, akár negatív. Amikor ismervén önmagam, a reakcióimat, erősségeimet, gyengeségeimet, és ezek ismeretében tudok lélekből döntéseket hozni, változtatni, vagy csak egyszerűen élni.

Önmagam megtalálása, vagy a harmóniában élés nem azt jelenti, hogy mindent mosolyogva kell fogadnom, azt is ami rossz, hanem azt, hogy elfogadom, hogy a rossz is ugyanúgy létezik, ugyanúgy az életem része, és valójában jó, hogy van, mert megmutatja, hogy az a valami ami rossz, ott valamin változtatnom kell. Az önmagamba vetett hit pedig képessé tesz arra, hogy tudom, hogy a változás szükséges és jó, pozitív lesz még akkor is, ha előre nem látom a kimenetelét.

DOLGOZZ VELEM, HOGY NE LEGYEN SZÜKSÉGED SENKIRE!

 

Szabadidőmben ékszereket tervezek, készítek, melyből egy kis ízelítő:

További ékszerek itt:

http://enstudio.hu/ekszereim/

 

Reiki, reiki plus size hölgyeknek:

Minden infó itt: http://enstudio.hu/reiki/

További információ, konzultációra jelentkezés az info@enstudio.hu e-mail címen, vagy a 70/410-5257-es telefonszámon.

 

Facebook oldalam: https://www.facebook.com/hutterbernadettenstudio/?modal=admin_todo_tour

Honlap: www.enstudio.hu 

e-mail: info@enstudio.hu